Đoković progovorio o deci: „Tara je izgubila prvi mlečni zubić, a ja nisam bio tu da to vidim“ – Iz godine u godinu mu je sve teže

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković poražen je juče rano ujutru po našem vremenu od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena u četiri seta, čime je propustio šansu da dođe do 11. trofeja u Melburnu.

Pre samog meča, on je govorio za jednu poznatu australijsku televizijsku stanicu, gde je otkrio da mu je sve teže da iz godine u godinu dolazi u daleki Melburn. Naročito sada kada su tu mališani uz suprugu Jelenu.

„Nije lako, da budem iskren. Zaista mi je sve teže po tom pitanju kako vreme prolazi. Australija je dugačak put, možda i najduži koji imamo čitave godine. Biti daleko od njih pet sedmica je zaista mnogo“, započeo je Novak.

Inače, Jelena svog supruga nije u mogućnosti da podržava sa tribina u Australiji upravo zbog predugačkog puta i obaveza oko dece i fondacije.

Zatim je pričao o svojoj deci.

„Moj sin sada je star devet godina, a ćerka ima šest godina. Svake nedelje se menjaju, dosta toga se dešava. Moja ćerka je izgubila prvi mlečni zubić, a ja nisam bio tu da to vidim. Ali sve je u balansu“, rekao je Đoković.

Čak i pored šokantne deportacije, Novaku je Melburn ostao u srcu.

„Očigledno da zbog tenisa i svog uspeha koji sam ovde imao, to mnogo znači. Svaki put kada stanem na terene Rod Lejver Arene, ja oživljavam memorije koje imam iz prethodnih godina i sve kroz što sam prošao. Hoću da kažem da sam uživao svake godine, osim one jedne. Tu sam se kratko zadržao“, zaključio je Nole.

Izvor: telegraf.rs