Devera koji je snajki poklonio auto: „Nije ni brat znao šta spremam“

Prošle nedelje internetnom se munjevitom brzinom proširio video snimak devera koji je snajki poklonio automobil, svima je bilo jasno da se to desilo u Srbiji. Milan Janković je na ovaj način poželeo dobrodošlicu novom članu porodice i darivao je na svoj način.

Janković je iz Leštana. Otkrio je da se sve izdešavalo 27. novembra kada su se njegov brat Miloš i snajka Milica verili, odnosno kada su išli po mladu.

S obzirom na to da su pojedini komentari na račun snajkine reakcije bili u stilu „a ona ni da se zahvali“, napominje da se snajka, naravno, zahvalila, svestan kao i većina da bi svaki drugi ostao zatečen njegovim potezom.

– Bila je to veridba. Sve se desilo kod nje kući, u Kaluđerici. Išli smo po nju. Snimak sam okačio na TikTok posle sedam dana. Nisam očekivao da će nastati haos – kroz smeh priča Janković.

Veridba je bila u subotu a da joj pokloni automobil rešio je u petak, dakle, dan pred veridbu.

– Nije imala automobil a vozač je, pa sam rešio da je častim. Automobil je citroen c3 i odmah je sutradan počela da ga vozi – priča Janković.

Za njegovu ideju nije znao ni mladoženja, odnosno njegov brat Miloš.

– Snajka tek nije mogla da zna. Rešio sam u petak da joj ga poklonim. Pošto nije bio registrovan, a stavio sam ga odmah na njeno ime, morao je da se registruje. Zato sam u subotu morao da „pobegnem“ sa veridbe kada je registracija završena, dovezao automobil i sakrio ga. Nije se video. Dao sam joj ključeve u momentu kada se mlada darivala. Majka ju je, naravno, darivala po običajima, a ovo što sam ja uradio, to nije bilo po običaju – smeje se Janković i za kraj dodaje da je za ovo iznenađenje znala samo njegova ćerka.

Snajka je, baš kao i gosti, bila nema od šoka kada je dobila ključ u ruke. Prvo je nekoliko trenutaka u neverici gledala u devera, a potom su se zagrlili. Gosti su naravno aplaudirali.

Izvor: telegraf.rs