Dejan, Uroš, Miloš i Nikola uzeli 1.700.000 dinara: Niko nije posumnjao da će omiljeni tragač napraviti ovakvu grešku

Takmičarski tim, koji su činili Dejan, Uroš, Miloš i Nikola uspeo je sinoć da umakne tragaču Milanu Bukviću i bude bolji od njega u finalnoj igri, osvojivši basnoslovnu sumu novca od čak 1.700.000 dinara.

Prvi je pred tragača izašao Nikola Smiljanić, inženjer telekomunikacija iz Beograda i pesnik amater. Probio je led i u drugoj igri zadržao osvojenu sumu mada je na svih 5 pitanja odgovorio bez greške. Potom je na red došao Miloš Gravara, budući softverski inženjer iz Novog Sada. Kako mu je tragač Milan Bukvić bacio rukavicu u lice rekavši da „ne voli“ IT-jevce, Miloš ju je prihvatio zajedno s većom sumom od 700.000 dinara i još jednom je na sva pitanja u drugoj igri odgovoreno bez greške.

Uroš Parezanović iz Kraljeva, šef PR službe dvora, osvetlao je obraz i kraljevske i svoje porodice prošavši u finalnu igru sa osvojenih 90.000 dinara.

Poslednji je pred tragača stupio Dejan Modoranović, inženjer iz Pančeva.

Milan Bukvić bio je raspoložen za igru i izračunao da takmičarima do svote od 1. 700.000 dinara nedostaje tačno 835.000, pa je tu sumu i ponudio Dejanu. Na oduševljenje svog tima, Dejan je sumu prihvatio, a onda i odbranio. S rekordnom sumom u kasi takmičarima nije bilo lako u finalnoj poteri. Pitanja su se nizala, a kad je vreme isteklo, takmičari su bili na 20 koraka prednosti u odnosu na, verovatno najbržeg tragača, Milana Bukvića.

U finalnoj „Poteri“ za tragača, Milan je lako odgovorio na prvo pitanje, a onda već na drugom pogrešio. Pomešao je bazalt i bitumen, tako u startu sebi otežao zadatak i, reklo bi se, narušio inače fantastičnu koncentraciju.

Izvor: kurir.rs