Stavio oglas na drvo pa zaprepastio javnost: Deda iz Vrnjačke banje traži ženu – „Lep život, nekretnina i penzija, minimum 70.000 neto“

Jedan ljubavni oglas iz Vrnjačke banje izazvao je veliko interesovanje na društvenim mrežama, u kojem jedan „vitalan deka“, kako se predstavio gospođama, traži ženu!

Tviteraši naravno nisu bili lenji pa su oglas zakucan na drvo u najskupljoj srpskoj banji odmah digitalizovali i preneli na mreže, kako bi deka što pre našao svoju mladu i dopro do što većeg broja srca potencijalnih kandidatkinja.

Na oglasu je deka, iako papirnom, pokazao da zna znanje i put do ženskog srca jer je odmah i lepo nabrojao sve što nudi u zamenu za zajedničko druženje, a možda i ljubav – s vremenom.

Bez mnogo romantike i okolišanja, budućoj gospođi ponudio je osim dobrog života i nekretninu, pare, i penziju u najavi koju bi „mlada“ jednog dana nasledila – 70.000 neto.

Uz dobar život, vrednost u nekretnini, novac, nasleđe penzije nakon tri godine minimum 70.000 neto“, napisao je na parčetu papira zakucanom o drvo u parku, uz broj telefona za zainteresovane.

Izvor: kurir.rs