Danijela Vranić se vraća na muzičku scenu – Bavila se poljoprivredom, sada će biti gošća na koncertima poznatog pevača

Danijela Vranić se na radost mnogih, nakon dugogodišnje pauze vraća na muzičku scenu, i to ni manje ni više nego kao gošća na koncertima Ace Lukasa. To je najavio Saša Mirković, pevačev producent i menadžer, koji je svoje pratioce obavestio preko Instagrama da će specijalna gošća na nastupima njegovog pulena biti nekadašnja velika muzička zvezda.

„Gost na koncertima Ace Lukasa u organizaciji moje malenkosti“, naveo je Mirković, a u opisu objave stoji fotografija Danijele Vranić.

O Danijelinom životu i razlozima zašto je nestala sa scene u prethodnom periodu pisalo se više puta. Poslednja vest o pevačici glasila je da se Danijela zadužila na sve strane, da joj finansijski pomažu roditelji jer ona godinama ne peva, kao i da duguje ogromne pare prijateljima koju su joj pozajmljivali novac, a otkriveno je i da se bavila poljoprivredom.

To praktično znači da će Lukas i njegov producent ovim potezom vratiti Vranićku u muzički život i da će joj pomoći da se stabilizuje i krene iz početka ukoliko je njena odluka da se vrati pevanju definitivna. Nekadašnja „kraljica splavova“, koja je važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, povukla se pre tačno deset godina sa scene, u jeku popularnosti. Raskid sa Acom Lukasem joj je jako teško pao, pa je i to jedan od razloga što se povukla.

Inače, Danijela Vranić našla se i u Acinoj knjizi, a ovako je pevač pisao o njoj:

„Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje“, otkrio je Lukas bio u knjizi „Ovo sam ja“ i priznao da je Sonja Vuksanović razlog njihovog raskida.

Izvor: kurir.rs