Danas je pomračenje punog Meseca: 4 znaka Zodijaka neka se dobro pripaze – Više ništa neće biti isto

Još jedno pomračenje je pred nama. Ovog puta radi se o pomračenju Meseca u Biku, koje će se dogoditi 8. novembra u podne, u 16 stepenu tog znaka, a najviše će uticati na četiri znaka Zodijaka.

Bik

Vi ste tačno u centru ovog pomračenja Meseca. Ono vas vodi na ivicu promena i gura iz zone komfora, primoravajući vas da počnete da kreirate nove planove. Možete učiniti nešto potpuno nepredvidivo (ili doživeti nešto potpuno očekivano). Kada se u vašem horoskopskom znaku dogodi pomračenje, to uvek znači da ste dostigli određenu ličnu prekretnicu. Ipak, kraj jednog poglavlja znači i početak sledećeg. Ali pre kraja obično je potrebno srediti nešto staro. Dajte sebi vremena da se usredsredite na novu fazu svog životnog puta.

Lav

Pomračenje Meseca koje se dešava u vašoj 10. kući karijere moglo bi da vas navede da nešto iz korena promenite na poslu. Možda ćete se čak iznenaditi tako što ćete promeniti karijeru, prihvatiti unapređenje ili napustiti posao. Šta god da se desi, to će otvoriti vrata za još više mogućnosti u budućnosti. Univerzum vas jednostavno približava vrsti karijere koju ste oduvek trebali da imate.

Škorpija

Da li postoji osoba u vašem životu koja vam je u poslednje vreme često u mislima? Ova osoba može biti vaš partner, vaš najbolji prijatelj, poslovni partner ili čak vaš najveći neprijatelj. Ko god da je, ovo pomračenje vas ohrabruje da unapređujete odnos sa tom osobom. Međutim, umesto velike promene u određenoj vezi, možda ćete otkriti da se vaš pogled na odnose potpuno promenio.

Vodolija

Ovo pomračenje vas podstiče da dovedete u red svoj dom, sredite odnose sa rođacima i negujete vezu sa svojim korenima i precima. Naravno, dom nije uvek fizičko mesto, već stanje duha. A u vašem životu će se ljudi, mesta i stvari zbog kojih se osećate kao kod kuće promeniti. Šta vam je potrebno da biste se osećali kao da pripadate? Da li trenutno uživate u emocionalnoj i fizičkoj sigurnosti svog doma? Ovo pomračenje će vas ohrabriti da poboljšate svoj odnos sa domom na bilo koji način.

Izvor: alo.rs