Crvena Zvezda otpustila trenera Vladimira Jovanovića: Evo ko će od sada voditi ekipu sa Malog Kalemegdana

Košarkaški klub Crvena zvezda prekinula je saradnju sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem. Tim povodom su se oglasili za javnost:

„KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je klub u nedelju sporazumno okončao saradnju sa dosadašnjim prvim trenerom seniorskog tima Vladimirom Jovanovićem.

Klub se zahvaljuje Vladimiru Jovanoviću na velikom trudu, energiji i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom položaju prvog trenera našeg seniorskog tima.

KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima ovim povodom, i imenovanju novog prvog trenera obavestiti javnost u najkraćem mogućem roku“, stoji je na sajtu Crvene zvezde.

Crveno-beli posle sedam kola zauzeli su poslednje mesto u Evroligi sa samo jednom pobedom, dok u ABA ligi imaju učinak od četiri pobede i poraz od Zadra u Beogradu.

Vladimir Jovanović je u klub došao letos, kada je na klupi nasledio Dejana Radonjića, međutim nije se baš najbolje snašao u ovoj ulozi.

Iako crveno-beli nisu govorili o zameniku, ono što je izvesno je da će na klupu ekipe sa Malog Kalemegdana sesti iskusni stručnjak Duško Ivanović.

Izvor: kurir.rs