Crna sudbina devojčice (13) iz Novog Pazara: Otac je godinama silovao – Majka je napustila pre tri godine

Javnost je uznemirena zbog nezapamćenog slučaja silovanja u Novom Pazaru zbog čega je uhapšen muškarac N.D. (45) koji je godinama silovao svoju ćerku (13). Prema saznanjima „Informera“, devojčica ima brata, a majka ih je napustila pre tri godine zbog čega se o njima brine tetka.

Posle hapšenja, Centar za socijalni rad iz Novog Pazara radi na tome da budu deca izmeštena iz porodice. N.D. je uhapšen u zajedničkoj akciji beogradske kriminalističke policije i novopazarske policije nakon što je utvrđeno da je putem društvenih mreža slao fotografije na kojima ima intimne odnose sa ćerkom koja ima samo 13 godina.

Istragom je utvrđeno da je on svoju ćerku primoravao šest ili sedam godina na intimne odnose. Sve je to snimao i delio na društvenim mrežama. Čak je i prodavao za samo 10 dolara.

Posle hapšenja, komšije su tvrdile da je on dobar čovek i da prosto ne veruju da je N.D. to radio. U međuvremenu je otkriveno da je on već u prošlosti bio osuđivan za proganjanje, odnosno namamljivanje maloletnica.

Izvor: mondo.rs