Ćerka Jovane Jeremić progovorila je zahvaljujući ovom čoveku: „On je moj anđeo čuvar i superheroj mog života“

Voditeljka Jovana Jeremić prošla je kroz jako težak životni period, jer njena ćerka Lea nije govorila. Jovana je to podelila sa publikom, kriveći sebe, jer nije dovoljno vremena posvetila detetu.

Upravo to je bio razlog da napusti televiziju Hepi i pređe na Pink, jer joj je Željko Mitrović ponudio odlične uslove za rad, i ono što joj je u tom trenutku bilo najvažnije, više slobodnog vremena koje bi mogla da posveti ćerki.

„Rekao mi je da od mene traži samo da budem to što jesam i da Lea progovori. U tom momentu mi je ta rečenica bila ceo svet. Do tada sam čula različite priče, Željko neće održati reč, staviće te na klupu nećeš ništa voditi, ubaciće te u rijaliti, a on je došao dao mi reč i tako je i bilo“, ispričala je Jovana u intervjuu za Svet.

„Kupio me time što nije tražio da se menjam, već je od mene tražio da budem to što jesam. Ja sam peta godina zaredom kraljica šera. Sa Hepija sam otišla jer nisam bila dovoljno plaćena, dovoljno cenjena i radila sam previše. Znači nisam imala status zvezde koji ja zahtevam. Ja imam dete, samohrana sam majka i ne mogu da radim sedam dana u nedelji“, rekla je Jovana i otkrila da je on zaslužan što njena ćerka danas govori.

„On je u svakom smislu izmenio meni život nabolje. On je moj anđeo čuvar, izmenio mi je život iz korena. Kupila sam dva stana, dete mi je progovorilo. On je jedini muškarac u mom životu koji je finansijski stao iza mene bez da je razmišljao da li će mu se isplatiti. On mi je dao veliki novac unapred i spasao mi je život. Željko je superheroj mog života. I jedini koji nije tražio da se menjam“, zaključila je Jovana.

Izvor: svet-scandal.rs