Cela Jugoslavija smejala se njegovim avanturama u „Žikinoj dinastiji“: Miša danas ima 47 godina – Pogledajte kako izgleda i čime se bavi

Replike iz kultne serije „Žikina dinastija” se još uvek prepričavaju, a publici su najdraži oni delovi kada dva prijatelja Žika Pavlović i Milan Todorović dobijaju unuka Mišu sa kojim prolaze kroz raznorazne avanture.

U pitanju je komedija „Kakav deda takav unuk”, koja predstavlja četvrti nastavak serijala „Lude godine”, a Mišu je glumio Mihailo Jevtić, koji je posle ovog angažmana dobio još nekoliko uloga, ali nije nastavio glumačku karijeru.

U popularnoj seriji Mihailo je imao svega osam godina, a posle ove uloge dobio je još nekoliko, a jedna od zapaženijih je ona u seriji „Sivi dom”, ali tu svoju glumačku karijeru završava.

Mihailo je sa šest godina primljen u dečiji dramski studio RTB-a i sledećih 18 godina je snimao za televiziju i film i igrao u beogradskim pozorištima. Nakon toga se povukao i radio kratke filmove.

Završio je srednju elektrotehničku školu Nikola Tesla i nižu muzičku Kosta Manojlović u Zemunu. Upisao je i akademiju koju je napustio na drugoj godini studija. Mihailo danas ima 47 godina i veliki je ljubitelj muzike – svira violinu, klavir i gitaru, a pored toga se bavi dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova.

Izvor: espreso.co.rs