Ceca Ražnatović ponovo u klinici: „Dozvala sam se pameti, ovo mi stvarno nije trebalo“

U novoj, 27. epizodi dokumentarno-igranog serijala „Ceca show“, koja se emituje večeras gledaoci će imati prilike da vide najnovija dešavanja u porodici Ražnatović. Pored ostalog, folk zvezda je odlučila da kamere povede u poznatu beogradsku kliniku za estetske korekcije.

„Bila sam u klinici da bih skinula staru tetovažu obrva. Kada je neko dokon, pa ide da radi nešto što mu nije potrebno, posle kad se dozove pameti, ide to da skida. Meni se to sada dešava, moraću verovatno nekoliko puta da odem kako bi sve bilo dovedeno do savršenstva“, ispričala je Ceca.

Tretman uklanjanja tetovaže Ceci Ražnatović urađen je piko laserom najnovije tehnologije.

„Volim laserske tretmane, volim da se negujem, pratim sve novo što se pojavi na tržištu. Želim da što duže održim svežinu i da uvek izgledam lepo i negovano. I da se ne bavim javnim poslom, ja sam takva žena. Trudim se da ulažem u sebe“, ispričala je pevačica.

Ceca je naglasila da joj nega i dobar izgled podižu samopouzdanje.

„Nega i doterivanje je u biti svake žene. Volim da sebi lepo izgledam u ogledalu. Stanje svesti i duha jedne osobe u stvari je ono što mi emitujemo i na spoljašnji izgled. Mladost to sve nosi, ali kada dođete u neke starije godine, to zahteva više nege i truda ‒ zaključuje Ceca.

Izvor: hellomagazin.rs