Beograđanka htela da uplati dopunu na kiosku: Radnica joj se obratila takvim rečima da je ostala bez teksta

Svi mi kao kupci imamo različita iskustva sa prodavcima na trafici. I dok su pojedini prodavci jako ljubazni, postoje i oni drugi. Upravo to je na svojoj koži osetila jedna Beograđanka koja je na kiosku u centru prestonice htela da uplati dopunu za telefon, a od radnice je dobila takav odgovor da prosto nije mogla da veruje da se tako nešto dešava.

„Žurila sam na posao, ali sam pre toga morala da uplatim kredit. Po kiši stojim na kiosku na kome uvek uplaćujem dopunu i čekam red. Stižem na red i kažem da mi treba dopuna, vadim novčanik, a radnica mi odgovara da nema. Zbunila sam se kako nema jer sam samo par dana pre toga uplatila. Odmahnula je glavom i rekla da nikad nije imalo kod njih te i da odem kod koleginice preko puta“, ispričala je Beograđanka svoje iskustvo i dodala:

„Pomislila sam da možda sistem trenutno ne radi te sam otišla tamo gde me uputila i pitala da li imaju dopunu. Radnica veoma ljubazna odgovara da ima i pita me za broj telefona. Ja onako kako bih nastavila razgovor sa ljubaznom ženom kažem da me tu poslala njena koleginica preko puta koja mi je rekla da kod njih nema dopuna“, nastavlja ona.

Istog trenutka, prema njenim rečima, primetila je promenu na licu ljubazne prodavačice:

„Ja ne mogu da verujem, da li je moguće da je toliko mrzi da radi?! Pa, što sedi tamo osam sati ako je mrzi da uplati dopunu?“ Priča žena, a ja slušam i ne mogu da verujem. Radnica koja dobija platu za to mrzi je da uplati dopunu i Busplus. Kaže ova radnica i da u poslednje vreme stalno govori kako ona to na kisoku nema, dok ova nije mogla da shvati taj bezobrazluk“, kaže Beograđanka.

Nije joj teško da sve to uradi, ali smatra da nije lepo prema ljudima koje šeta tamo-vamo. Ja sam ostala u šoku kada sam čula sve ovo. I zaista, ista je plata za sve, ali je očigledno da nisu svi isti i da ih ne zanima da ispoštuju mušteriju.

Izvor: kurir.rs