Baka Prase pokrenuo novi biznis: Ostao bez para od sponzora, pa počeo da naplaćuje ovo od fanova (FOTO)

Bogdan Ilić, koji je javnosti poznatiji kao Baka Prase, napravio je mnogo skandala, pa se očigledno u poslednje vreme našao u finansijskoj krizi, i zbog toga je odlučio pokrene novi biznis, kako bi popunio svoj budžet.

I to ne baš bilo kojim biznisom, već naplaćivanjem fotografisanja sa svojim fanovima i to, da skandal bude još veći – onim najmlađim.

Kako smo od izvora saznali, koji je prisustvovao ovoj neprijatnoj situaciji, kod Bogdana više nema ništa „za džaba“, pa za slikanje s pratiocima traži 50 evra.

– Skoro svi sponzori su ga napustili, pa se Baka Prase mučio da dođe do novca kako zna i ume. Prisustvovao sam skoro na Vračaru kada mu je prišao jedan dečak i zamolio ga za fotografiju. On mu je skroz hladan na to odgovorio: „Može, ali to košta 50 evra!“ Tada se dete zbunilo, mislilo je da se šali i primaklo mu je telefon, a on ga je odgurnuo i rekao da prvo plati i da se ne šali. Pošto naravno niko od dece nema toliki novac kod sebe, odmah je produžio dalje, a mali dečak je ostao šokiran. Mi koji smo bili u blizini nismo mogli da verujemo da je toliko bezobrazan i bahat. – ispričao je naš izvor.

Podsetimo, Baka Prase je u poslednje vreme pravio mnogo skandala. Nedavno je dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vređanja koje se desilo na javnom mestu pred novinarima i policajcima, onda je opet došao u sukob sa zakonom, jer je skoro vikao na komunalce, seo u svoj auto i pobegao pre dolaska policije.

Ovaj poznati jutjuber se po starom njegovom običaju nije javljao na pozive novinara.

Izvor: kurir.rs