Baka Prase opet napravio problem: Urlao na Nućija i Vojaža u šoping centru – ne prestaje sa provokacijama

Srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, godinama nije u dobrim odnosima s reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Iako su mnogi mislili da je sukob između njih dvojice prošlost, izgleda da to nije slučaj, pa Baka Prase koristi svaku priliku da provocira mladog repera, koji se trudi da na to ne obraća pažnju.

Nedavno je u jednom šoping-molu u Beogradu došlo do neprijatne situacije kada je Baka sa svojim društvom sreo Vojaža, koji se tamo nalazio s kolegom i prijateljem Igorom Panićem Nućijem.

– Bogdan je s društvom bio u autu koji po šoping-molu prevozi kupce od radnje do radnje, dok su Vojaž i Nući šetali. Kada ih je primetio, on je od vozača tražio da uključi blutut i da vozi za njima. S telefona je pustio njihovu pesmu, pa ih je tako pratio po molu i dobacivao im, urlao na njih, što je šokiralo sve posetioce koji su se u tom trenutku našli blizu njih.

Svi su komentarisali da je Baka jako nekulturan i bahat. Vojaž i Nući su ga kulirali i nisu obraćali pažnju, ali kada je već postalo baš neprijatno i kada su ih neki klinci primetili, oni su ubrzanim koracima krenuli ka pokretnim stepenicama i gornjem spratu, kako ih više ne bi pratili i dobacivali im – završava naš izvor.

Izvor: kurir.rs