Baka Prase napravio prekršaj i pobegao policiji – vikao nasred ulice: „Ne daju mi da uđem u svoja kola, s kojim pravom?!“

Poznati srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nakon što je nedavno dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja koje se desilo na javnom mestu pred policajcima i novinarima, ponovo je došao u sukob sa zakonom.

Ilić je pre nekoliko večeri u centru Beograda došao svojim automobilom do šetališta, do mesta gde je to zabranjeno. Tu se zateklo i nekoliko pripadnika komunalne milicije, ali i mnogo ljudi koji su posmatrali taj prizor.

– Ne daju mi da uđem u svoja kola. Možete li da se pomerite da uđem u svoja kola? Ne date mi da otvorim vrata od svojih kola. S kojim pravom? Je l’ ste me slikali da sam napravio prekršaj? Okej, u prekršaju sam. Pustite me da uđem u svoja kola, molim vas, pomerite se – vikao je Bogdan.

Nakon što su od njega zatražili da pokaže ličnu kartu kako bi ga legitimisali, on im je navodno rekao da taj dokument nema kod sebe, jer ga nije poneo. Tada su mu saopštili da je i to prekršaj, ali i da mora da sačeka da dođe policijska patrola.

– Možete da uđete u svoja kola, ali ne možete da napustite lice mesta. Ako napustite vozilom lice mesta, snosićete sankcije – poručio mu je jedan policijac.

Ipak, Bogdan je navodno i pored upozorenja pripadnika vlasti, ušao u kola, seo za volan, upalio auto i pobegao.

Izvor: kurir.rs