Anica je sinoć blistala u venčanici pored Lazara, a Danica? Prva supruga Ristovskog nije ličila na mladu kad se udavala za glumca

Anica Lazić, 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog zablistala je sinoć na Svetosavskom balu u Beču, a njen izbor haljine ceo dan se komentariše.

Anica je za ovu svečanu priliku obukla haljinu nalik venčanici, što je mnoge zbunilo i navelo da razmišlja kakve signale pokušava da pošalje svom partneru. Devojka Lazara Ristovskog izgledala je kao princeza, a pretpostavljamo da je samo pitanje vremena kada će krenuti da organizuje njen najlepši dan.

Ristovski, sa druge strane, doživeo je već jednom svoj najlepši dan. Preko četiri decenije bio je u braku sa Danicom Ristovski, i zato je njihov razvod skladnog para iznenadio mnoge.

Lazar i Danica izgradili su divan porodični život i njihove sinove Petra i Jovana izveli su na pravi put, ali njihovoj ljubavi je došao kraj. U ekskluzivnoj ispovesti za magazin Gloria Lazar Ristovski je otkrio razloge koji su doveli do ove iznenađujuće odluke.

„Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak“, rekao je Lazar.

Kako je izgledalo venčanje Danice i Lazara Ristovskog? Građanski brak sklopili su 1980. u opštini, odakle su otišli na ručak kod njenih. Nisu hteli pompezno venčanje jer su smatrali da je sama ljubav dovoljna. On nije bio u odelu, niti je ona u venčanici.

Izvor: hellomagazin.rs