Anđelka Prpić objavila prvu fotografiju nakon porođaja: Svi iznenađeni figurom i stajlingom, a pre samo mesec dana na svet je donela Čarnu

Naša poznata glumica Anđelka Prpić nedavno se porodila i na svet je donela devojčicu kojoj je dala prelepo ime Čarna.

Porođaj je prošao u najboljem redu, a glumica se odlučila da svojoj naslednici da ime po ulozi u seriji „Žene sa Dedinja“ koja ju je i proslavila. Anđelka je i ranije pričala koliko joj je ta uloga promenila život, pa vreme deli pre i posle nje.

O njenom ljubavnom životu nakon razvoda bruji ceo region, a tokom trudnoće pratio se svaki njen korak sa novim partnerom koji je najbolji prijatelj i nesuđeni kum njenog bivšeg muža.

Ona je sada uspela da ponovo privuče pažnju javnosti fotografijom iz lifta. Glumica je objavila prvu fotografiju nakon porođaja i šokirala javnost izgledom devojčice. Pre samo mesec dana se porodila, a njeno telo izgleda kao kod tinejdžerke. Anđelka se našalila zbog stajlinga i napisala:

– Staramajka!

Anđelka se tokom trudnoće nije javno oglašavala samo nas je povremeno obradovala sa po nekom trudničkom fotografijom na kojoj je naprosto blistala.

U više navrata imali smo prilike da vidimo i kako izgleda bebin krevetac, ali i svo uzbuženje zbog dolaska novog člana porodice.

Da podsetimo, u javnosti je početkom godine kao bomba odjeknula vest da je glumica u drugom stanju i to s jednim od najboljih prijatelja svog bivšeg muža i nesuđenog kuma. Dario je, naime, trebao da venča Marka i njegovu tadašnju devojku, s kojom je bio 11 godina u vezi, ali do sklapanja tog braka nije došlo.

Izvor: kurir.rs