Anđela Jovanović podelila slike sa crkvenog venčanja: Mladenci obučeni skromno – Jedan momenat ganuo prisutne

Mlada glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš svoju vezu su krunisali brakom, najpre građanskim, a sada i crkvenim. Bračni par je proteklog vikenda okupio užu rodbinu i najbliže prijatelje na jednom salašu u Krčedinu kako bi proslavili najlepši dan.

Sada je ćerka Branke Pujić i Dragana Jovanovića, naših proslavljenih glumaca, objavila fotografije sa crkvenog venčanja. Mladenci su bili vidno nasmejani i dobro raspoloženi, kao i majka u pozadini fotografije.

I Anđela i Mihail su bili skromno obučeni. Mlada je ponela dugu belu haljinu sa ogrtačem, a mladoženja svetlu lanenu košulju. Oboje su na glavi imali venčiće od cveća.

Anđela je osim ove dve fotografije podelila i još jednu veoma posebnu koja je mnoge razgalila.

Pored slike Gagija i Branke u zagrljaju glumica je napisala „Majkica i Taja“ uz tri emotikona srca, što pokazuje koliko je vezana za roditelje.

Anđela i Mihail su bili u vezi tri godine. Zvezda „Nečiste krvi“ i osvajač brojnih medalja svoju vezu započeli su u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su to nastavili u Beogradu. Jedan od, najlepših mladih parova srpske javne scene prvi put za Gloriju otvoreno govori o svojoj ljubavi.

„Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Ubrzo posle toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna i simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je i šta radi. Tako je počelo naše dopisivanje, čuli smo se i dogovorili da u Londonu odemo na kafu jer sam tada morao da krenem tamo na master. Potom sam predložio da ta kafa bude i ranije. Kada smo se videli, odmah, na prvu loptu, skapirali smo se i započeli nešto što traje“, ispričao je tada Mihail.

Izvor: hellomagazin.rs