Ana Rajković otkrila sve o skandalu u Kataru: „Prijateljice su mi smestile, sada me mole da ćutim“

Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, bila je u centru skandala na ovogodišnjem svetskom prvenstvu u Kataru. Nakon što se situacija primirila, ona je odlučila da ispriča sve o tračevima koji su se širili, dok su se naši sportisti takmičili.

Porodica Rajković je u tim trenucima prolazila, kroz vrlo teške trenutke i neprijatnu situaciju jer su Anu povezivali sa još jednim sportistom iz reprezentacije.

Rajkovićeva je oštro demantovala ove navode, i otkrila da se iza svega kriju njene „prijateljice“ koje, kako kaže bivša manekenka, nisu uspele u nameri da joj unište brak.

„Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti. Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila“, započela je Ana, pa dodala:

„Ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava – želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu“, poručila je na kraju Ana Rajković.

Izvor: telegraf.rs