Ana Bekuta poklonika kuću bivšoj snajki: Evo kako se pevačica slaže sa nekadašnjom ženom svog sina

Pevačica Ana Bekuta je bivšoj snajki Jeleni Konotar poklonila kuću u kojoj živi sa ćerkom i sinom. Njen sin Igor Polić se iselio iz porodičnog doma nakon razvoda, pa je Ana odlučila da ta nekretnina ostane majci njenih unuka, s kojima i dan-danas gaji odlične odnose.

Ona je otvoreno pokazivala da joj je porodica na prvom mestu, a u svim važnim situacijama je uz sina, bivšu snaju i njihove naslednike, kao što su i oni uz nju.

– Bekuta je na sve načine pokušavala da pomiri snajku i sina, ali joj to, nažalost, nije pošlo za rukom. Oboje su odlučili da je za njih najbolje da se rastanu, iako je ona bila protiv toga. Ana je na kraju prihvatila njihovu odluku i nastojala je da im pomogne koliko god je mogla. Ona Jelenu obožava, a ta ljubav i pažnja su joj i uzvraćeni. Njih dve se od prvog dana odlično slažu. Koliko ceni bivšu snajku, najbolje govori to što joj je ostavila kuću da u njoj živi. Bekuta Jelenu gleda kao svoju ćerku, a njihov odnos pun je ljubavi i poštovanja. Malo je takvih odnosa između svekrve i snajke, naročito kada snajka postane bivša – priča izvor blizak pevačici.

Anin sin i snajka su neko vreme imali buran odnos, a danas se sjajno slažu.

– Bilo je teško, ali se rešilo. Nekad je dobar razvod bolji od lošeg braka i to se pokazalo u slučaju Aninog sina i bivše snajke. Sada je njihov odnos stabilan, a Ana je u stalnom kontaktu s Jelenom i viđaju se kad god joj to obaveze dozvole. Ona je majka njenih unuka, koje pevačica obožava, i to joj je najvažnije. Kuću joj je ostavila od srca, a kao što znate, Bekutu unuci obožavaju. I jedno i drugo su izuzetno vezani za pevačicu – priča sagovornik i nastavlja:

– Ana i dalje drži sve konce u rukama i maksimalno se trudi da im pomogne u svim trenucima. Sećam se da je bila neka bura u porodici koju je Ana uspešno rešila. Nakon što su se strasti smirile i par se pomirio, Igor je shvatio da je njegova majka bila u pravu. Danas joj je zahvalan na svemu što je učinila za njega, a Jelena joj je pravi prijatelj i neko s kim uvek može da popriča – završava sagovornik.

Izvor: blic.rs