Aleksandar Mitrović kupio hotel na Kopaoniku od 300 kvadrata: Luks kuća u Smederevu i dva penthausa na Vračaru nisu dovoljna

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović bogatstvo je počeo da ulaže u nekretnine koje će mu obezbediti sigurnu budućnost.

Nakon luks objekta u rodnom Smederevu, dva penthausa u Vračaru, jedan od najboljih fudbalera Srbije je navodno pazario i manji hotel na Kopaoniku od oko 300 kvadrata.

– U samom centru ove planinske lepotice, a u mirnom delu, između poznatih apartmana, s jedne strane strane, i luksuznog hotela, s druge, zaklonjen od puta, nalazi se privatni objekat od sedam apartmana koji je Mitar kupio prošle godine. Za njega je iskeširao oko tri miliona evra, mada on danas vredi mnogo više – ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da je fudbaler renovirao sve stambene jedinice.

– U zgradi ima sedam jednosobnih stanova iliti apartmana koji se nalaze na sajtovima za izdavanje. Svaki od njih luksuzno je opremljen najboljom belom tehnikom, elektronskim uređajima i aparatima, italijanskom keramikom… Zbog svoje lokacije, a odlične izolacije, teško je naći slobodnu sobu, a cena za jednu noć u Mitrovom apartmanu kreće se od 150 do 200 evra – ispričao je izvor, te dodao da će se ova fudbalerova investicija isplatiti višestruko jer na Kopaonik ljudi ne idu samo zimi, već sezona traje cele godine.

Mitrović se neće zaustaviti sa već postojećim nekretninama, već planira da se širi i dalje.

– Trenutno razgleda placeve ali i apartmane na Zlatiboru, a interesuje se i za Crnogorsko primorje. Želi da dok igra i zarađuje basnoslovne sume pametno ulaže u ono što će mu donositi zaradu čitavog života. Na taj način obezbediće i svoje naslednike – ispričao je izvor.

Izvor: kurir.rs