Aleks i Filip Car se sami odali, držali se za ruke i mazili – ne kriju emocije nakon što je Dejan javno ostavio (VIDEO)

Filip Car otkako je ušao u Zadrugu 6 ne odvaja se od bivše devojke Aleksandre Nikolić, koju je dečko Dejan Dragojević nedavno javno ostavio.

Njih dvoje su razgovarali na njegovom krevetu, a u jednom trenutku nisu mogli da se suzdrže i uhvatili su se za ruke.

Domunđavali su se, ali oboje nisu sklidali osmeh sa lica, a onda je došlo i do maženja po rukama. Iako se trude da sakriju emocije koje očigledno postoje između njih, oni u tome ne uspevaju.

Naime, pre toga, oni su razgovarali o njihovom odnosu koji može njoj da donese probleme, dok ona tvrdi da on namerno želi nju da „uništi“.

– Imam napolju nekog koga volim, jako mi je teško ovde. Nisam dobila ništa za mesečnicu, i ti si tu. Ti si neko ko je naneo zlo nekom mom, sa tobom ne bi trebalo reč da progovorim – rekla je Aleks.

– To sam ja sinoć rekao i dolaziš sad besna iz paba – rekao je Car.

– Ti si došao ovde da bih ja napravila neku glupost – kazala je Aleks.

– Moram da se priberem i sredim, vuče me a ne smem da radim te stvari, nije dobro. I u pravu si, nego se ti ljutiš kad ti ja kažem – naveo je Filip.

– Joj što bih volela da mogu da pričam, a ne mogu da ti kažem – rekla je Aleks.

– Rekla si mi sad, primio sam k znanju. Ne mogu ja sam hodati ovuda, je li si mi rekla kako stoje stvari. Slobodna si – rekao je Car.

– Slobodna sam? – dodala je Aleks.

– Što stojiš tu, možeš ići. Znaš ti dobro kako je krenulo, ko mi je prijatelj ne može biti dobar sa Mićom, napravićemo ozbiljan problem ako se vežem sa nekim. Da ne bi došli u problem, nećemo se pogledati, tako ću naštelovati. Koliko god da mi prija, ali za tvoje dobro, ne želim ti loše. Dođeš sad zamafijaš mi, pa mi posle dođeš ovako. Imaš dobrog dečka, ja sam ga zagotivio, koliko god je nekad čudan bio. Mi smo i korektni, ne želim da mu pravim problem ni tebi ni sebi – istakao je Filip.

Izvor: kurir.rs