Albanac Šenki ne prestaje da intrigira – Otkrio kako zarađuje za luksuzan život i priznao da obožava Srpkinje: „To su najlepše žene na svetu“

Albanac Šenki Maslani, poznatiji kao Šenki Versaće, slavu u regionu dobio je kao Albanac je iz Severne Makedonije koji je toliko opsednut „Versaćeom“ da je potrošio čitavih milion evra kako bi sve u njegovoj kući bilo u znaku ovog poznatog italijanskog brenda.

Trenutno je vrlo aktivan na Tiktoku, te je opet u fokusu interesovanja jer svi mogu da gledaju njegov lagodan život.

Ovaj momak važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu i ima kafić, koji je takođe ceo u „Versaće“ stilu, i tamo na nargilu dolazi svakodnevno. Otkrio je kako se zaludeo za Versaće brend, gde kupuje svoje odevne komade, ali i nameštaj, i šta sve poseduje…

Pričao je u specijalno dizajniranoj stolici, optočenoj zlatom, na kojoj piše „King“.

„Versaće brend volim od 2009. godine. Posedujem kuću u selu Aračinova, ovde blizu Skoplja, i ona je cela u znaku Versaće brenda“, ispričao je mladić čiji su čak i automobili sa znakom ovog brenda.

„Od odeće mi je uvek sve ful Versaće. Garderobu nabavljam u Italiji i Belgiji. I zlato koje imam je sve sa žigom Versaćea, a tako brendiranog nakita imam negde oko pet kilograma“, kaže on.

Šenki poseduje više od 400 pari patika ove marke, pa za njih ima i posebne prostorije.

„Jedne papuče plaćam 540 evra. Moja odeća nije jeftina, ali šta ću kad to volim? Na odeću volim da potrošim, donose mi je prijatelji, a omiljena kombinacija mi je crno i zlatno“, otkrio je on.

S obzirom da živi na visokoj nozi, sve je zanimalo odakle mu toliki novac, a on je otkrio kako zarađuje i kako izgleda njegov prosečan dan:

„Imam veliki auto-plac. Prodajem automobile, od toga živim. Budim se oko 12, pa negde oko 14 časova dolazim ovde u svoj kafić, u centru Skoplja. Odem do placa, svuda budem kratko, završim šta moram i uživam“, kaže Šenki.

Novac koji zaradi prodajom automobila troši nemilice. Svaki vikend za njega znači neko novo putovanje.

„Nisam vremenski ograničen, pa samim tim ne planiram ni putovanja. Ako sa sedimo ovde i kažemo – idemo u vikend u Grčku, ja mogu samo da ustanem i krenem. Tako i provodim vreme. Volim da putujem, da idem na lepa mesta. Maltene svakog vikenda sam u Grčkoj“, kaže on.

Ako nešto voli, onda su, kako kaže – to žene. Priznao je koje su mu najlepše.

„Volim Srpkinje. Srpkinje su prelepe. To su najlepše žene. Putovao sam po svetu, ali takvih lepotica kakve vi imate ja još nisam video“, priznaje Šenki.

U svom kafiću, ipak ne pravi žurke. Nije mu cilj da zaradi od kafića, a ima razloge zbog kojih u svom omiljenom lokalu ne pravi nikakve „lumperajke“.

„Znate, svaka od ovih fotelja koju vidite u kafiću, je unikat i poručena je iz Italije. Zamislite kada bi u ovaj kafić dolazio svako, kad bi ljudi skakali po nameštaju, bacali pikavce… neko bi mi uništio sve te detalje koje sam pažljivo birao“, objasnio je on.

U njegovom lokalu inače stalno se mogu čuti poznati izvođači iz regiona – Maya Berović, Jala i Buba, Nataša Bekvalac, Ceca, Seka Aleksić. Jedan srpski narodnjak mu je, ipak, omiljen.

„Omiljena mi je pesma Andriane Čekić, „Cipele“. Nju obožavam“, kaže Šenki uz osmeh.

Izvor: kurir.rs