Zvezda se oglasila saopštenjem: Zvali smo Novaka Nedića, odmah je odlučio da se iščlani iz kluba

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem za javnost povodom informacije da se bivši član uprave Partizana Novak Nedić učlanio u klub sa Marakane!

Iz Zvezde napominju da se Nedić saminicijativno učlanio u klub, kao i da više nije član crveno-belih:

– Iako su podaci naših članova nedostupni javnosti, zbog specifične situacije proverili smo pomenutu informaciju koja se ispostavila tačnom. Kontaktirali smo Novaka Nedića koji je odmah odlučio da se iščlani iz kluba. Ovim je stavljena tačka na sve buduće spekulacije na tu temu – stoji u saopštenju.

Nedić je svojevremeno bio siva eminencija Partizana. On je došao u klub decembra 2014. godine, zajedno sa tadašnjim predsednikom Zoranom Popovićem, ocem Vojislavom Nedićem, Ljubišom Tumbakovićem, Miloradom Vučelićem, Milošem Vazurom, Vladimirom Vuletićem, i bio je član Upravnog odbora tada kod Dragana Đurića.

Nedić, koji je generalni sekretar Vlade Srbije, bio je blizak Partizanu sve do marta 2016. godine, kada se sukobio sa Vučelićem, Vazurom i sadašnjom garniturom u upravi Partizana.

Iz Humske ga optužuju da je stajao iza Nenada Bjekovića koji je želeo 2016. da preuzme Partizan, a veliku pažnju je privukao nedavnom fotografijom iz Zvezdinog aviona.

Podsetimo, Nedić je putovao u Helsinki sa crveno-belima i bio je “član“ selfija uprave srpskog šampiona.

Izvor: telegraf.rs