Zvezda granda priznala: Ništa mi ne bi falilo da i ja budem Brenina snaja!

Katarina Živković nikako da se skrasi, a nakon burnih romansi koje je imala u prošlosti sada je otkrila u zagrljaju kakvih momaka bi volela da bude, prenosi Glossy.

Zvezda „Granda“ je izjavila da joj se jako dopadaju muškarci poput Stefana Živojinovića, a izrazila je i želju da baš ona kao Aleksandra Prijović postane deo te porodice.

„Ništa mi ne bi falilo da postanem Brenina snajka. Stefan je jako lep dečko i odgovara mi. Sviđa mi se što je sin poznatih roditelja“, rekla je Katarina.

Kaća je prokomentarisala i aktuelnog Slobu Radanovića, svog kolegu koji je postao popularan učešćem u prvoj sezoni rijalitija „Zadruga“.

„Nikada ne bih bila sa Slobom Radanovićem. On je lep i prelepo peva, ali mi se ne sviđa to što radi devojkama. On je srcelomac i nije muškarac za mene“, objasnila je pevačica.

Živkovićeva se takođe prisetila svoje pobede u „Farmi 2“ kada je osvojila 100.000 evra.

https://www.instagram.com/p/Bnq4LYrghWL/?utm_source=ig_embed

„Od tih para koje sam zaradila na „Farmi“ kupila sam sebi stan u Beogradu. Nakon rijalitija godinu dana nisam radila. Niko me nije zvao da nastupam. Koliko su me ljudi voleli toliko su me i mrzeli i smatrali da ja ne treba da budem pobednica rijalitija. To je bio težak period u mom životu i tada sam najviše plakala“, iskrena je Kaća.

Izvor: stil.kurir.rs