Zorica Marković proslavila 62. rođendan: otkrila najveću želju, ali i odakle joj novac za kuću

Pevačica Zorica Marković nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je otvoreno govorila o svojoj karijeri i privatnom životu. Zorica je juče proslavila svoj 62. rođendan, i otkrila da ne krije godine.

„Ponosna sam na svoje godine, nemam razlog da krijem, rođena sam 1959. godine. Ja sam peto dete u porodici Marković. Jednom sam proslavila rođendan, pa sam pravila haos, lupala po kući, bacala gajbe. Od tad sam rekla da više nikad neću da slavim“,izjavila je Zorica i otkrila kako je ovaj rođendan proslavila sa sinom i par prijatelja, i dodala:

„Ceo svet misli da se ne treznim, a ja pijem kafu i vodu. Sutra imam nastup, biće ludilo, tako da ću tamo proslaviti na pravi način uz muziku. Nekako smo svi umorni, ne mogu da se naviknem na normalno funkcionisanje“.

Pevačica je otkrila koja joj je najveća želja za ovu godinu:
„Sad bih najradije otišla u Jerusalim, prosto me vuče. Nikad ne bih bacala pare na Maldive, mene to ne zanima, sve sam to obišla. A osećaj u Jerusalimu ne može da se opiše, to treba da se doživi. Bila sam smeštena na pet minuta od Isusovog groba. Svako jutro sam se spuštala dole. Žao mi je što ne mogu da odem ove godine, jedino bih tamo otišla“.

Zorica se prilikom gostovanja osvrnula i na česte novinske navode i pitanja odakle joj novac za kuću:
„Kradem pare, dugujem, otimam (smeh). Šta se sve pričalo o meni. Bili smo normalni, nisam bacala pare na gluposti. Pored pevanja, držala sam i kafanu. Pametno sam radila, štedela svaki dinar. To je skromna priča oko moje kuće. Samo poštenim radom.Ceo svet zna da sam borac i veliki radnik. Meni tuđe ne treba“.

Izvor: kurir.rs