Zorana Mihajlović stala uz Anu Brnabić i oštro uzvratila hejterima: Dete kad dođe na svet zaslužuje dobrodošlicu, a ne uvrede

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović osudila je danas nepristojne komentare i uvrede koji su se pojavili na društvenim mrežama povodom vesti da je partnerka premijerke Ane Brnabić rodila sina.

„Svako dete koje se rodi u Srbiji zaslužuje dobrodošlicu kad dođe na svet, a ne da bude dočekano ružnim rečima i uvredama. Možete s nekim da se politički ne slažete, da ga kritikujete, napadate, ali je nedopustivo da se dete koje se tek rodilo koristi za napad na političke neistomišljenike“, istakla je Mihajlovićeva u saopštenju za javnost.

„Ako mislimo da kao društvo imamo budućnost, moramo biti sposobni za minimum saglasnosti oko nekih vrednosti i ciljeva, a to je da svi želimo da deca u Srbiji imaju sigurnost i zaštitu i da država treba da radi na stvaranju bolje budućnosti za svu decu, dodala je Mihajlovićeva, prenosi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Izvor: kurir.rs