Žena u ovom horoskopskom znaku je kao centar univerzuma

Velikodušna, atraktivna, otmena, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, temperamentna, puna života, rođeni vođa … Lako ćete primetiti ovu ženu, ona se najglasnije smeje, njen osmeh je najlepši i sija samopouzdanjem. Reč je o ženama Lavicama.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i zato Lavica ima tendenciju da bude u centru pažnje. I to joj uvek uspeva.

Veze

Pošto je nezavisna, zahteva partnera sa istom osobinom. Ne treba joj neko da se brine, ali joj je potreban partner da joj pokaže svoju snagu. Želi zabavu i dinamiku u odnosima i ne može izdržati rutinu. U ljubavi se najbolje slaže sa Blizancima, Strelčevima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj magičnoj energiji i entuzijazmu, Lavica je kao magnet za druge ljude, a njeni prijatelji su često ljudi koji je vole. Lavica želi da zadovolji svoje najmilije, a mnogima je najbolji prijatelj. Nikada neće izdati prijatelja i ona će uvek biti tu za njih. Oprašta sve osim jedne stvari – izdaja.

Izgled i stil

Ove devojke imaju gustu kosu, kao lavlje grive, izražene crta lica, velike vrele oči, široko čelo i male uši. Lavice su najviše ponosne na kosu, koja je često plava ili crvena. Lavice su visoke, dugih nogu i snažnih mišića. Uvek izgledaju istaknuto i ponosno. Vole se nakititi nakitom i drugim modnim dodacima, a njihova odeća je uglavnom žuta i narandžasta. Odeću kupuju samo najboljeg kvaliteta i žele da nose odeću koju drugi nemaju. Mogu izgledati sjajno u najčudnijim modnim kombinacijama. One vole kašmir i svilu.

Vole da idu kod frizera, a u njenoj garderobi ćete sigurno pronaći cipele sa cirkonima ili ogrlicama sa velikim kamenjem. Lavice kupuju sa prijateljima koji su tu samo da im daju komplimente. Oni uživaju u gledanju, a recenzije o njihovom izgledu dolaze sa svih strana. Žene Lavice su prave zvezde.