Žena koju je Toše najviše voleo: Još uvek su u telefonu poruke koje je sa njom razmenjivao (FOTO)

Pre 11 godina cela Srbija i region zanemeli su pred vešću da smo izgubili makedonskog pevača Tošeta Proeskog koji bi danas napunio 39 godina. Detalji o životu čoveka anđeoskog glasa i osmeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine. Njihova veza trajla je do početka 2002, pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. ponovo su se pomirili, pa prekidali… Vezu su završili 2006. godine.

Gepostet von Blagica Micova Ristovska am Montag, 23. September 2013

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte… Njihove poruke i danas su u njegovom telefonu.

A kada je telohranitelj Tošeta Proeskog Ico Panajotović rekao da postoji jedna devojka koju je naviše voleo i koja i dan-danas ide na njegov grob, kojoj je posvetio najviše pesama, sa kojom je svugde išao i za koju su svi znali, svi su u njoj prepoznali Blagicu, devojku iz mesta Negotino u Makedoniji.

Iako je Adrijana Budimir bila poslednja Tošetova devojka za koju je javnost znala, njemu bliske osobe tvrde da je njegova prava ljubav Blagica. Ona, pak nikada nije želela da govori o Tošetu, a najteže dane provodila je uz njegovu majku Dominiku.

– Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali ni jednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvijek – rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

Gepostet von Blagica Micova Ristovska am Donnerstag, 27. Juni 2013

Tada je otkrila da je napustila manekenstvo i da se ozbiljno bavi studiranjem. Fakultet je završila, a danas je majka i ima svoju porodicu.

Izvor: zena.blic.rs