Želite novac, ljubav i sreću – nosite ovo u džepu i promeniće vam se život

Sigurno znate da svaka osoba ima svoj zaštitni kamen ili komad nakita, koji može poslužiti kao amajlija i doneti sreću u ljubavi, kao i poslovne uspehe i novac.

Ako vam u jednom od ovih polja ne ide dobro, pronađite svoj srećan komad nakita i situacija će se popraviti.

OVAN

Ovna po svim pravilima zodijaka štite: cirkon, dijamant, zlato i rubin. Tokom poslovnog sastanka, vaše šanse za uspeh i sreću mogu povećati i tirkiz, oniks, akvamarin i topaz. Za ljubavne sastanke, izaberite lapis lazuli, biser ili srebrni nakit. Obično bi trebalo da nosite narukvice od srebra.

BIK

Vi volite nakit, baš kao i bikovi što su pod uticajem „raskošnog“ i bez njega. Smaragd i žad su oni koji vam najviše odgovaraju. Možete uveriti druge u ono što želite, ako nosite tamnije tonove crvenog nakita, iako nekad i grant, ali i rozenkvarc može „igrati“ svoje. Uvek je vreme za upečatljive minđuše i nešto u kosi.

BLIZANCI

Vaša mladolika priroda voli blage tonove nakita. Topaz je savršen za vas, ali neće biti loše ako koristite magičnu snagu zelene tirkizne boje za tajne ljubavne sastanke i one sa više mešavina plavih tonova za poslovne sastanke. Bićete uverljivi u naplati dugova ili zavođenje sa ogrlicom sa koralima.

RAK

Vama odgovara srebrni nakit i nakit u plavim tonovima. Međutim, ako odete na poslovnisastanak, zlatna narukvica će vam doneti više uspeha, posebno u kombinaciji s kostima slona, ili kombinacijom belog i žutog zlata. Ako planirate da zavedete nekoga ko ima veze sa inostranstvom, stavite bilo koji komad nakita od malahita.

LAV

Zlatni nakit, dijamanti, rubini, to je vaš izbor! Ali planete u određeno vreme „određuju“ da povećaju vašu intuiciju nakitom od bakra, srebra ili platine. Detalji od zelenog turmalina i tirkizni ili plavi safirni prsten mogu učiniti čudo, posebno u tajnim ljubavnim avanturama, a posebno ako ste (neprikladno za vaš znak) sa Rakom ili Bikom u vezi.

DEVICA

Malahit i topaz su sasvim prikladni za vas. Međutim, kada je Saturn u vašem znaku, prsten sa crnim oniksovim kamenom ili grantom će privući oči suprotnog pola. Žuti safirni ili smaragdni prsten može privući osobu koja vam se dopada a često putuje, posebno južno ili jugoistočno od mesta prebivališta.

VAGA

Ružičast turmalin i aleksandrit daju vam energiju i potreban šarm, ispunjavaju vas energijom. U ovom periodu, svaki nakit zelenkastih i ružičastih tonova povećava vašu harizmu. Ako odete na poslovni sastanak, stavite prsten od crvenog spinala ili bakarnu narukvicu, a za večernji izlazak, privezak sa tirkizom ili žadom. Može i imitacija,

ŠKORPIJA

Crni biser, čak i sa crnom čipkanom haljinom, sjajno stoji. Izgledate neodoljivo sa platinastim nakitom, hematitom ili prstenom sa rubinom. Trenutno, planete vam govore da morate biti pomalo nežni u izboru nakita i da će vam srebrna ogrlica sa akvamarinskim prstenom dobro doći. Ljudi bi se možda usudili prići vam.

STRELAC

Smaragd i safir – vaše omiljeno dragoceno kamenje, u ovom periodu može se slobodno zameniti nakitom od slonove kosti. Savršeno bi vam odgovarala i imitacija ovog nakita, kao i prsten citrina, posebno za poslovne razgovore, i da vam donese sreću po pitanju novca. Za ljubavne susrete (ako ih imate), morate nositi brilijantni prsten.

JARAC

Volite tirkiz, granit, oniks, ali za zavođenje koristite malahit ili žad, bilo koji detalj ili imitaciju ovog kamena, u svakom slučaju, u zelenoj boji. Takođe pomaže u kontaktu sa strancima. Za ljubavne sastanke, slobodno koristite crveni turmalin ili veštački biser, sa njim ćete izgledati „pitomo“. Za duge poslovne sastanke koristite komade bilo koje vrste poludragog kamena ljubičaste boje.

VODOLIJA

Vaš omiljeni nakit su ogromne narukvice, može i od tigrovog oka, poludragog kamena i obično birate tirkizno. Slobodno ga nosite, čak i imitaciju, u obliku priveska, po mogućnosti u obliku skarabeja. Orijentalne narukvice u obliku srebrnog priveska podićiće vaš moral i dobro raspoloženje. Za večere, slobodno birajte korale.

RIBE

Vaša nežna priroda obično traži akvamarin, biser i ametist, i možete slobodno nositi taj nakit sa puno srebrnih ogrlica i narukvica. Uopšteno se trebate orijentisati na orglice sa akcentom na zelene tonove, kao što je zeleni ili ljubičasti turmalin. Posebnu pažnju posvetite obući ili ukrasu za kosu u podignutoj kosi u tamno ljubičastoj boji.