ŽELEZNIČKA STANICA LAPOVO JE POSTALA SRAMOTA ZA SRBIJU: Putnici čekaju VOZ među ŠUTOM, ĐUBRETOM I IZMETOM! (FOTO)

Železnička stanica Lapovo je jedna od železničkih stanica i železnički čvor na pruzi Beograd- Niš. Nalazi se naselju Lapovo (selo) u opštini Lapovo.

Pruga se nastavlja u jednom smeru ka Bagrdanu, u drugom prema prema Lapovo ražirnoj i u trećem prema Batočini. Železnička stanica Lapovo sastoji se iz 7 koloseka, ali prema rečima i fotografijama koje je na adresu naše redakcije poslao jedan čitatelj, stanje je više nego očajno.

Sticajem okolnosti, danas sam nakon mnogo vremena posetio čuveni železnički čvor i putničku stanicu Lapovo i ostao sam zbunjen i zatečen onim što sam tamo video. Za ovakvu nemarnost nemam apsolutno jednu jedinu reč, napisao nam je ogorčeni čitatelj.

On je dodao kako čvor koji je nekada po veličini putničkog i teretnog saobraćaja bio među prvima u zemlji, danas izgleda kao deponija smeća, šuta i životinjskog izmeta i to u protorijama u kojima putnici čekaju voz.

Iskreno se stidim ovoga što sam danas zatekao, bez presedana i bilo kakve političke konotacije ovo je jedna velika sramota za društvo i državu u kojoj živimo, rekao nam je na kraju.

Izvor: espreso.rs