Želeo sam da je zaprosim, ali sat vremena pre nego što sam kleknuo – saznao sam nešto što me je preseklo

„Zdravo svima, osećam potrebu da sebi olakšam i otkrijem vam šta mi se dogodilo. Ujedno želim da ovo podelim sa širom javnošću kao lekciju šta vam se sve može desiti. Nadam se da ćete me razumeti, želim da ostanem anoniman s obzirom da znamo gde živimo, biću ismevan i kritikovan ako se sazna ko sam.

S devojkom sam u vezi pet godina, pa sam zaključio da je vreme za novi korak, da je zaprosim i oženim. Razmišljao sam, premišljao kako i gde to da uradim, pa sam došao na ideju koja mi se dopala i bio sam odlučan da je ostvarim. Ne sluteći da joj tako nešto pripremam, krenuli smo na vikend na Zlatibor.

Nervoza me je preplavila, kako se bližio trenutak da kleknem, tako je i moja trema rasla. Dok smo šetali, sat vremena pre nego da je zaprosim, noge su mi se odsekle, ali bukvalno.

Devojka mi je rekla da su je najbliži rođaci pozvali da ode kod njih u Čikago da živi i radi. Zatim je nastavila i rekla da joj se dopao njihov predlog i da je započela postupak dobijanja vize, bila je odlučna da ode iz zemlje. To je značilo samo jedno, ona nema planove za budućnost sa mnom, bar ne trenutno.

Meni je sve to teško palo, verujte mi da ne bih mogao da podnesem da se razdvajamo, boriću se do kraja da nastavimo zajedno i oženim je. Prosidba koju sam planirao nije uspela, ali još uvek imam nadu da će se to jednog dana dogoditi.