Žele da su centar sveta: Ovi horoskopski znakovi su rođeni za dramu

Za njih je najvažnije da budu u centru pažnje i prave dramu.

Žene rođene pod znakom Škorpije uporne su u svemu, a ako nešto pođe po zlu, ruše sve pred sobom. Uvek drame, emotivne su i agreesivne.

Rakovi često dramatizuju zbog naleta emocija.

Tu su i Lavovi koji su rekordni dramatičari. Često su i tvrdoglavi i arogantni.

Retrogradni Merkur pozitivno utiče na 4 horoskopska znaka

U astrologiji je period kada je Merkur retrogradan često poznat u negativnom kontekstu, ali to ne mora uvek biti slučaj. Ovaj period se završava 20. novembra, a od danas do tada četiri horoskopska znaka zapravo će imati brojne povoljnosti za pozitivne promene. Evo koji su:

Ovan

Ovnovi će biti na odgovarajući način nagrađeni za svoja poslovna dostignuća. Sve će im ići dobro, pogotovo jer će u jesenjim i zimskim danima biti potpuno zdravi. Vreme sa porodicom doneće samo pozitivnu energiju i ugodne osećaje.

Rak

Loša vremena su prošla i do 20. novembra vaše zvezde su vam apsolutno naklonjene. Smireni ste, spokoljni, srećni, a još više će vas obradovati neočekivani novčani tok ili povraćaj pozajmljenog iznosa koji ste odavno zaboravili.

Vaga

Profesionalno je sve stabilno i zato nemate dodatnih glavobolja. Porodica je mirna i skladna, što vas čini posebno srećnim. Loše raspoloženje vas definitivno napušta i bićete svakim danom srećniji i srećniji u odnosu na proteklih 10 dana.

Lav

Svaki plan koji postavite, olakšavate ga još pre rokova. Ljudi oko vas nude nesebičnu pomoć. Nema nemira u ljubavi. Očekujte mali, ali značajan finansijski dobitak.