Zbog Jelene Tomašević napustila salu, čak nosi i traume: Marija Šerifović otkrila detalj koji niko nije znao

Marija Šerifović otkrila je mnoge detalje o sebi, svom detinjstvu i karijeri, a dotakla se i osnovne i srednje škole, koju je pohađala u Kragujevcu, sa Jelenom Tomašević, a reklo bi se da je upravo ona zaslužna što se Marija više angažovala oko svog pevačkog usavršavanja.

Marija je ljubav prema muzici otkrila u trećem-četvrtom razredu, i otišla je na takmičenjae u osnovnoj školi „Rajko Domanović“, gde je pevala pesmu Vitni Hjuston, ali je tek osvojila drugo mesto. Prvo je zauzela Jelena Tomašević.

– Nisam imala pojma da pevam. Ne sećam se, ali Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno. Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je ona i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala. Jelena je pobedila i na 3K Duru te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla „e nećeš ga, dosta je, sad je kraj“, ali da, bila sam jako ljuta – rekla je Šerifovićka.

Upravo je Jelena otkrila šta misli o svojoj koleginici:

– Mara je uvek bila kraljica i kad je bila mala. Ona je uvek bila drugačija, svoja i vanserijski talentovana. Uvek kad pomislim na nas kad smo bili deca, uvek mi je taj njen božanski dar kao prva njena karakteristika, koju je zadržala, hvala bogu i do dana današnjeg. Mnogo sam ponosna na nju što ona taj svoj dar koristi na pravi mogući način i što je dosledna sebi i svom karakteru i svojoj muzici. Mi smo išle takođe u Prvu Kragujevačku gimnaziju zajedno, sretale smo se po hodnicima, dolazile jedna drugoj na svirke po Kragujevcu, gde smo imale koncerte još tada. Tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosna na nju, kako vodi svoju karijeru i što je uzor svim mladim pevačima današnjice. Tako da Maro, samo napred, uz tebe sam i puno te ljubim i volim – rekla je Jelena Tomašević.

Izvor: kurir.rs