Zašto si sama? Zašto se ne udaš? Kada planiraš da imaš decu?

Zašto si sama? Zašto se ne udaš?

Kada planiraš da imaš decu? Koliko puta su vas napali ovim pitanjima koja ne zaslužuju odgovor? Što više pokušavate da objasnite svoj stav, oni imaju sve manje razumevanja za vas. Bake, tetke, komšije, pa čak i drugi poznanici, dugačak je spisak onih koji vas pitaju tako nešto.

S obzirom na to da živimo u 21. veku, granice mnogih stvari su se pomerile, a time i donošenje najvažnijih životnih odluka. Brak nije igračka, već nešto što menja čitav život iz korena. Činjenica je da ljude interesuju tuđi životi, a kad bi samo mali deo te energije usmerili ka sebi, sigurno bi njihov život bio bolji.

Važno je pronaći svoju drugu polovinu koja vam najviše odgovara, kako biste s njom mogli stvoriti porodicu, ispunjenu ljubavlju, poštovanjem i razumevanjem. U brak ne treba ući po svaku cenu, samo da biste zadovoljili roditelje i poznanike ili samo da biste rekli da ste rešili važno životno pitanje.

Najvažnije je da u brak uđete kada se osećate spremnim za to i kada se osećate mentalno spremnim da se nosite sa svim usponima i padovima. Tražite kvalitet, a ne kvantitet. Pravo vreme je kada vi odlučite, a ne neko drugi. Vi najbolje znate šta vam odgovara!