Zasenila je izbore – zbog ovog detalja, prvoj dami Crne Gore zavide devojke i mnogo mlađe od nje (FOTO)

Izbori u Crnoj Gori već su nekoliko dana glavna tema u čitavom regionu, a mnoge su prijatno iznenadile fotografije na kojima vidimo kako izgleda prva dama ove države, Lidija Đukanović.

Pojavila se na biračkom mestu sa suprugom i sinom, ali je ukrala pažnju svih prisutnih i zasenila ih.

Retko se pojavljuje u javnosti, ali kad se pojavi, o njoj se priča danima.

Tako je bilo i ovog puta kada se pojavila u jednostavnoj beloj haljini koja je istakla njenu prelepu liniju i kompletno izdanje upotpunila šik ogrlicom i zaštitnom maskom.

Prva dama Crne Gore i ranije je privlačila pažnju javnosti, posebno kada se pojavila sa torbom Dior na ručku prvih dama.

Bio je to model koji košta 4100 evra i koji je Lidija do sada nosila nekoliko puta, pa su ljubitelji mode zaključili da joj je ovaj brend jedan od najdražih.

Lidija i Milo su u braku od 1988. godine, a spojila ih je košarka koju su oboje igrali u mladosti.

Prema biografiji predsednika Crne Gore, za srednjoškolsku ljubav na prvi pogled sa košarkašicom „Budućnosti“ Lidijom kriva je košarka.

Stali su ispred oltara nakon osam godina veze, a u braku su dobili sina Blažu.

Prva dama je jednom rekla Milu da ga voli ne zato što je njen suprug i zvaničnik, već zato što je „svaki dan bez njega izgubljen“. Da li će to biti slučaj i sa drugima, posebno nakon ovih izbora kada posle toliko godina Milo više neće biti na vlasti u ovoj maloj, ali prelepoj balkanskoj zemlji, ostaje da se vidi.

U nastavku evo nekoliko letnjih haljina koje možete pozajmiti u stilu Lidije.