Žarko Laušević nikada nije pokazao suprugu koja je velika zvezda u Holivudu: A tek kad vidite njegovu najmlađu ćerku (FOTO)

Žarko Laušević skoro dve decenije živi u Americi, a poslednjih godina često dolazi u Srbiju kako bi snimao filmove i serije.

Veliku podršku u svemu dobija od supruge Anite koja je profesionalni šminker. Ona je prošle godine dobila nagradu za svoj rad u Njujorku.

– Ovo je ostvarenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde- rekla je Anita nakon što je preuzela svoju nagradu.

Anita Roganović sada Laušević rođena je 1966. godine u Ljubljani, a sa Lauševićem ima ćerku Janu. Anita je prvi veliki angažman u Americi imala 2004. na sminanju „Spajdermen 2“.

Anita je sarađivala je sa velikim holivudskim zvezdama poput Leonarda Di Kaprija, Kejt Vinslet…

Anita je dobila zazluženu nagradu i pohvala za sav rad do sad za frizuru u serijama „Hronike Tajms skvera“, „Privatni doktor“, „Instikt“ .

Inače, Anita je druga žena Lauševića. Sa prvom suprugom Maom s kojom je bio oženjen od 1982. do 1998. godine ima ćerku Asju i sina Dušana koji je doktorirao i bavi se umetnošću.

Izvor: pulsonline.rs