Žarko ga je prihvatio kao rođenog sina, a evo kako Antonije izgleda i čime se bavi – sin jedinac Milice Milše

Glumica Milica Milša pobrala je simpatije u seriji „Igra sudbine“ na TV „Prva“, a veliku podršku dobija od supruga Žarka Jokanovića, scenariste ove telenovele, ali i sina Antonija Isakovića, skromnog i školovanog mladića.

Antonije Isaković je dobio ime po slavnom dedi, velikom borcu protiv fašizma, te je odbranio i diplomski rad na temu „Nastanak i uspon nacizma“.

Ovaj mladić je sin glumice Milice Milše koja ga, prema sopstvenom priznanju, i dalje doživljava kao dete, iako se iz njenog doma odselio pre više od šest godina.

– Antonije želi da nastavi školovanje pa je upisao master studije na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, tako da se ovim činom neće mnogo toga promeniti u njegovom životu. Ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9,8 – ispričala je svojevremeno Milica.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko (prim.aut. Jokanović, suprug) nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili „prostirka“ na koju sam mogla da sručim sav teret – dodala je Milša.

– Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca.

Izvor: story.rs