Žan Klod Van Dam ponudio Ceci Ražnatović ulogu u filmu: Evo šta pevačica kaže o njihovoj saradnji

Nakon što je izdala album „Maskarada“, koji je tada prodat u 124 hiljada primeraka, što je bio rekord na našim prostorima, Ceca Ražnatović je opravdala epitet najveće zvezde na Balkanu, a njena lepota oduvek je očaravala sve.

Već tada je kreatorka Verica Rakočević  tvrdila da je Ceca jedina zvezda na našim prostorima, a legendarni glumac Žan Klod Van Dam, ponudio joj je i ulogu u filmu.

Kada je svetski glumac video Cecine fotografije, komentarisao je kako je „prava mačka“, da liči na lepotice sa Tajlanda i da ima predlog za nju. Došao je do pevačice i ponudio joj ulogu u njegovom filmu. Ceci je to bilo veoma simpatično, ali zbog situacije u kojoj je već bila udata i imala Veljka, morala je da ga na ljubazan način odbije.

Međutim, nakon spekulacija je Ceca Ražnatović bila krajnje iznenađena ovime, te je prokomentarisala da se radi o plasiranju lažnih informacija.

„Nikada mi nije ponuđena saradnja. Žan Kloda ne poznajem lično, niti smo ikada imali bilo koju vrstu kontakta. Cela priča je očigledno plod nečije mašte“, kratko je u poruci odgovorila pevačica.

Izvor: kurir.rs