Zaljubili su se na snimanju, venčali se u velikoj tajnosti – a onda je Sloboda začela uz pomoć loze sa Hilandara

Najpoznatiji glumački bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pamtiće „Zonu Zamfirovu“ do kraj života. Oni su se upoznali 2002. godine na snimanju ovog kultnog filma.

U tom trenutku su oboje imali partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem. Međutim, i pored toga, glumci nisu uspeli da sakriju simpatije.

– Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, još uvek je bila studentkinja. Snimatelj me je pozvao da nešto pogledam, a Sloboda je stajala nedaleko odatle. Tada sam je prvi put zapazio. Ona se smeškala kada me je ugledala – kaže Vojin Ćetković.

I Slobodi je taj njihov prvi susret takođe ostao u sećanju. Ona priznaje da je Vojina zapazila još kao klinka u seriji „Porodično blago“, zahvaljujući kojoj je Ćetković stekao veliku popularnost.

– Moj muž je veoma duhovit i savršen je, veliki je komičar, ali je pre svega požrtvovan otac i pravi porodičan čovek, pa tek onda glumac.

Obostrane simpatije iz „Zone“ nisu se ugasile ni 2003. godine, dok su zajedno snimali film „Pljačka Trećeg rajha“. Ubrzo je Vojin stavio tačku na svoj brak, a Sloboda je raskinula vezu sa Jugom Radivojevićem. Tako da su zvanično svoju ljubav započeli 2004. godine. Venčali su se 2008. godine na ceremoniji koju su održali u najvećoj tajnosti. Kum im je bio Nikola Đuričko, koji je takođe bio deo filma „Zona Zamfirova“.

Slobodi i Vojinu dugo je trebalo da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi – ulozi roditelja. Glumački par godinama je radio na potomstvu, ali bezuspešno, sve do momenta kada su čuli da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara.

„Naša poznata glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze sa Hilandara. Pričala mi je to Sloboda, koja je, takođe, prijatelj manastira. Njoj je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić, preko svojih prijatelja, jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi, oni su dobili bliznakinje Veru i Milu“, otkrio je u jednoj emisiji prijatelj para.

Izvor: informer.rs