Žaklina više ne traži sponzora: Ona je najlepša srpska baka, uskoro puni 50 godina i izgleda brutalno (FOTO)

Žaklina Berido, poznatija kao „baka koja voli modu“ za tri meseca puni pedeset godina, a i dalje izgleda kao da je sestra svojim unukama.

https://www.instagram.com/p/BngM-wfB8nJ/?utm_source=ig_embed

Ako ste aktivni na Instagramu, nema šanse da ste zaobišli profil ove blogerke seniorke pod nazivom „realfashionist“. Žaklina Berido Pizano je Srpkinja koja živi u Italiji, ima dve unuke, 30-godišnju ćerku i skoro pola miliona pratilaca na Instagramu, a odnedavno piše i blog.

https://www.instagram.com/p/BmdD3xeBZy6/?utm_source=ig_embed

Žaklina je mladolikim izgledom i besprekornim stilom privukla pažnju i svetskih medija, pa su tako o njoj pisali mnogi prestižni modni magazini.

Iako za manje od tri meseca puni jubilarnih pedeset godina, Žaklina je slikom sa svoje dve unuke pokazala da i dalje može da prođe kao njihova starija sestra.

https://www.instagram.com/p/BndvQYFh1k-/?utm_source=ig_embed

Slično kao i ona iz pesme „Žaklina traži sponzora“ grupe Sanšajn, sudeći po Žaklininom Instagram profilu i njoj su na dohvat ruke „avion, brod, honda, kavasaki“, ali sponzori joj ne trebaju. Od saradnje sa brojnim luksuznim brendovima, srazmerno broju pratilaca, verujemo da Žaklina kao Instagram influenser i te kako dobro zarađuje.

https://www.instagram.com/p/Bmkww0WB_Sx/?utm_source=ig_embed

Za svoj stil u nekim intervjuima rekla je da je to mešavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske u doba kada je živela tamo.

Kako je britanski „Dejli mejl“ pisao, Žaklina je puna pozitivne energije koju prenosi na svoje pratioce, iako je njen sin Stefan poginuo na Božić u Beogradu pre par godina i da se ona sa čitavom situacijom jako dobro nosi.

https://www.instagram.com/p/BnvpD1qBHBR/?utm_source=ig_embed

– Moj glavni cilj je da podstaknem žene da probude svoju divlju stranu – naglasila je ova prelepa baka, a izgleda da u tome i uspeva, budući da broj žena koje je prate na društvenim mrežama iz dana u dan intenzivno raste.

Izvor: zena.blic.rs