Zajedno su se preselili i imaju ćerku i sina – žena Nikole Đurička je prelepa i za sve se pita u njihovom domu

Nikola Đuričko oženjen je Ljiljanom Nešić, koju retko kad možemo videti u javnosti, a kada je srpski glumac doneo veliku odluku da se preseli u Ameriku i tamo gradi karijeru, supruga ga je odmah podržala i otišla sa njim.

Nikola i Ljiljana su zajedno 18 godina, a imaju dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička fotografija iz Amerike, kada su prisustvovali jednom događaju. Oboje su nasmejani, a Ljiljana je na fotografiji desno.

Glumac je u jednom intervjuu priznao da njegova supruga vodi glavnu reč u kući. Ona je ta koja brine o svemu.

– Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva – rekao je Đuričko za „Gloriju“.

Par se tajno venčao 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma „Kordon“, na kom je Liljana tada radila kao producent.

– Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno – rekao je Nikola svojevremeno.

Izvor: blic.rs