Vratio sam se iz Francuske ranije da iznenadim svoju devojku, ali ispostavilo se da je ona mene iznenadila

Prošle nedelje sam se nenajavljeno vratio iz Francuske, jer sam želeo da iznenadim svoju devojku. Kupio sam prsten od 300 evra i poželeo da je zaprosim, jer kako mi kažemo, dobro sam se „snašao“, napokon imam normalan posao i platu sa kojom mogu sebi da priuštim, stan, automobil, putovanje…

Došao sam dva sata posle ponoći i pošto sam imao ključ od njenog stana, polako sam ušao da je ne probudim, ali… čuo sam buku iz spavaće sobe.

Odmah su mi kroz glavu prošle najmračnije misli i na trenutak sam pomislio da to nije moja devojka, da je to neka njena prijateljica.

Ušao sam i otvorio vrata, ali bila je u krevetu sa njenim „najboljim prijateljem“ koji se uvek predstavljao kao homosek.ualac.

Sve mi se srušilo u sekundi… Okrenuo sam se i izašao.. ostavio sam prsten na kuhinjskom stolu kao uspomenu na mene i ono što smo mogli biti.

Prošlo je 10 dana, ali bol ne prestaje, ne mogu da podnesem, milion misli mi neprestano prolazi kroz glavu.

Bili smo u vezi 5 godina i uvek se predstavljala kao „poštena“ devojka, a onda je od mene napravila budalu. I što je najgore, i dalje je volim, ne znam kada će to prestati.