Vojin Ražnatović: Kada je ušao u kuću, tata je naredio da izađemo – Milo Đukanović tražio od Arkana da ga zaštiti

Sin Željka Ražnatovića Arkana, Vojin Ražnatović, objavio je video snimak u kojem otkriva detalj iz prošlosti o prijateljstvu njegovog oca i Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore.

Naime, on je ispričao anegdotu o crnogorskom lideru, te je Vojin objasnio zašto je razočaran njegovim otimanjem srpskih svetinja:

– Od svih političara koje sam upoznao najveće razočaranje mi je Milo Đukanović. Ispričaću vam anegdotu koju 23 godine nikom nisam rekao. Te 1997. Milo pobedio u Crnoj Gori. Situacija je bila napeta, bile su dve struje. Bio je veliki pritisak na naš DB na čelu sa Radetom Markovićem. Otac moj je voleo Mila i govorio da je pravi srpski patriota jer se Milo zalagao za naš narod preko Drine. Čak je govorio da je Milo lider svih Srba van granica Srbije i Crne Gore.

Nije ni tajna da smo letovali sa Milom i njegovom porodicom više puta na Kraljičinoj plaži kod Budve. Sećam se te 1997. kada nam je Milo došao u kuću. Otac je naredio da napustimo prostoriju da bi njih dvojica razgovarali u četiri oka. Kada je Milo otišao nakon dva sata, neću zaboraviti da nam je otac ponosno izjavio da ćemo ga zaštititi jer je on naš čovek, poreklom iz Crne Gore isto kao i mi. Sada, 23 godine posle toga, ja sam u šoku da je taj isti čovek postao najveći srbomrzac u svetu, taj isti čovek koji se kleo u srpstvo, bez milosti i trunke srama sada otima naše crkve, ognjišta i identitet. Pokušava da promeni istoriju naše časne Crne Gore, srpske sparte – otkrio je Vojin Ražnatović.

Izvor: informer.rs