VODITELJKE „SLAGALICE“ KAKVE IH NIKAD NISMO VIDELI Naglasile seksepil, a oni bi da EKSPERIMENTIŠU sa njima! (VIDEO)

Popularne voditeljke i glumice posetili smo na probi popularne predstave, a one su nam otkrile svoje male ženske tajne, zašto se ne osećaju seksi, ali i kada ipak moraju da se prave da jesu.

Kao dve nežne plavuše, kako godinama unazad gledaocima izgledaju tokom vođenja „Slagalice“, pravo osveženje biće njihove nove uloge u kojima su – seks-bombe! Marija i Kristina, zajedno sa Đorđem Davidom i Nikolom Ivačkovim, napravili su posrbljenu verziju, rimejk popularnog brodvejskog hita iz 70-ih godina „Sexbomb“. Tema je seksualna revolucija, a njihovi muževi žele da eksperimentišu sa njima. Međutim, Marija i Kristina su veoma konzervativne, te cela zamisao Davida i Nikole propada. Iako bi publika pomislila da će njih dve pokazati i svoju seksepilnu stranu, one ostaju mistične do samog kraja.


Seksepil nosite u sebi. Sa tim se žena rodi, ne može da se nauči. Sve drugo, da li se nose ovakve ili onakve cipele, da li je šminka ili kilogram gore ili dole, to je nebitno – kaže nam Marija odmah na početku, a Kristina se ubacuje:

– Ti voliš seksi da se oblačiš. Ja se ne osećam kao seks-bomba, više kao majka koja mora da stigne na sve obaveze. Nismo seksi, ali se pravimo. Iskrena da budem, najseksepilnije se osećam u beloj majici, farmerkama i štiklama – dodaje Radenkovićeva kroz smeh, a Marija odmah otkriva da obožava miniće.

U mjuziklu, Kristina je povučena devojka koja poludi na 15 minuta, a Mariju na leđima nosi suprug iz predstave Đorđe David. Koreografiju uvežbavaju više od nedelju dana unazad.


– Mi smo bile male kada je prva verzija izašla. Mislim da se mnogo razlikuje, a ova posrbljena verzija zasmejaće mnoge. Takođe, mislim da je Nikola na probi pre 20 minuta slomio ruku. Super su nam bile probe dok smo bili u patikama, ali sada smo u štiklama, te je malo teže – priča kroz smeh, ali iskreno o svemu Kristina.

O tome ko su za njih seks-bombe novog vremena, voditeljka bez razmišljanja odgovara:

– Moja mama je seks-bomba, tako se rodila. Ne znam nijednu drugu ženu da je kao ona – završava glumica.

Mi ih ostavljamo da se pripremaju za zahtevne koreografije, a publika će premijerno moći da ih gleda 1. marta u pozorištu na Slaviji.