Voditeljka se pokazala sjajno na RTS-u, a onda se desio veliki blam – postavila pitanje predsedniku koje nikako nije smela

Jedna od naših najlepših voditeljki u emisiji na RTS-u sinoć je ugostila predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dok su svi gledali njen stajling, šminku i frizuru, mislili su da će i u ovoj emisiji da zablista, kao što je to inače slučaj.

Međutim, desio se jedan veliki peh, voditeljka je imala pitanje koje su mnogi prokomentarisali kao nedolično i da uopšte „nije razmišljala dok ga je postavljala“.

– Veliki broj vaših saradnika oboleo je od kor.na virusa. Kako ste vi? Jeste li dobro? Jeste li se testirali? Pretpostavljam da oni koji su pored vas, kao ja večeras, nisu u opasnosti – rekla je voditeljka, na šta je predsednik Srbije ironično odgovorio:

– U velikoj ste opasnosti!

Mnogi smatraju da je ovo bilo nekulturno pitanje za nekoga čije su kolege, samim tim na neki način i prijatelji, u borbi sa bol.šću koja trenutno dominira, a osim toga deo sa „kao što ja nisam u opasnosti“ je bio zaista suvišan.

Verovatno ni jedna voditeljka nikada ne bi ovo rekla uživo u emisiji, a sa njenog stajlinga odmah je odvučena pažnja na reči koje izgovara, koje su svima bile preterane, kako osuđuju mnogi gledaoci.

Izvor: espreso.rs