Voditeljka RTS-a raskinula veridbu i smršala 10 kilograma: Prošla kroz težak period, a onda se opet zaljubila

Voditeljka „Beogradske hronike“ Slađana Tomašević ponovo je srećna u ljubavi, a o novom izabraniku sada sve češće govori za javnost.

Iako i dalje ne želi da otkriva identitet novog dečka, Slađana Tomašević ističe da je za osmeh na njenom licu zaslužna sreća na emotivnom planu, kao i da nakon raskida veridbe sa prethodnim izabranikom nije izgubila veru u ljubav.

– Nisam izgubila veru u ljubav, ona mi je veoma važna, sve što radim u životu radim zato što volim. A neke stvari koje su mi se nedavno desile pokazale su mi šta je prava ljubav. Trenutno sam emotivno ispunjena, sve je baš kako treba da bude – rekla je atraktivna voditeljka za „Gloriju“.

Budući da je krajem prošle godine prošla kroz veoma stresan period kako zbog raskida petogodišnje veze, tako i zbog inc.denta sa komšinicom u svojoj zgradi, Slađana je smršala 10 kilograma, ali je uspela da vrati kilažu.

– Sestra me je jednog dana naterala da se izmerim i kad sam videla da sam lakša deset kilograma, uplašila sam se. Odmah sam uvela sebi režim sa tri obroka i dve užine, i to što kaloričnije. Bila sam veoma disciplinovana i sredila sam liniju – ispričala je voditeljka.

Izvor: blic.rs