Voditeljka Maja Nikolić u braku više od dve decenije: „Ništa nije važno osim porodične atmosfere, to je najvrednije“

Voditeljka Maja Nikolić važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a osim što je uspešna u svom poslu, ona je i ispunjena u porodičnom smislu.

Aleksandar Nikolić, suprug poznate voditeljke je uspešan ekonomista, a on i Maja upoznali su se davne 1998. godine u avionu.

Leteli su za Atinu, a već tokom ovog puta za grčku prestonicu među njima su se rodile simpatije.

– Biti u braku nema nikakav značaj, ali biti u braku u kome želiš da budeš i sledeće dvadeset dve godine – nešto je na šta sam veoma ponosna. Što se izgleda tiče, na slikama nas uvek vidite sređene – rekla je Nikolićka.

– Ništa nije važno, već osećaj kad se vratite kući. Bitna je želja da se vratiš kući. Mislim da ogroman broj ljudi beži od svojih kuća, a nas dvoje žurimo da što pre završimo obaveze da bismo došli kući. To je najvrednija stvar u našim životima- dodala je ova poznata TV voditeljka.

Maja i Aleksandar su u braku dobili troje dece: ćerkice Teu i Tiju i sina Darka, a njihov porodični život zaista bi se mogao nazvati idiličnim, jer koliko su i dalje zaljubljeni najbolje pokazuju zajedničke fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Izvor: espreso.rs