Voditeljka „Grand televizije“ je sinove blizance odgajila sama: Otac ih je ostavio, a evo ih danas – studiraju ozbiljne fakultete

Voditeljka Dragana Katić ima dva sina, koji su blizanci. Bobana i Bojana voditeljka retko kada pokazuje u javnosti, ali po svemu sudeći se može reći da su oni njen ponos.

Imaju 21 godinu, i uspešni su studenti. Bojan studira na Fakultetu politčkih nauka, dok se po Instagram profilu Bobana da primetiti da se bavi stvarima vezanim za veb dizajn. Prošle godine je cela porodica doživela tragediju kada je preminuo njihov otac.

– Bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i s tim sam raščistila. Posle on, iz raznoraznih, ali opravdanih, razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos – ispričala je Dragana pre nekoliko godina.

Bivši partner Dragane Katić ostavio ju je još pre rođenja blizanaca, pa je sinove podizala sama, ali ni jednog trena nije zažalila, već ih je sa ogromnom ljubavlju odgajala i omogućila da oni ipak budu u korektnim odnosima sa svojim ocem.

Izvor: srbijadanas.com