Voditeljka DNK dovela liniju u red, a morala je da se odrekne jedne namirnice – ugojila se 7 kg zbog sedenja

Voditeljka emisije DNK Natalija Simović kaže da se ugojila 7 kilograma, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba je brzo uspela da skine.

– Ugojila sam se 7 kilograma zbog konstantnog sedenja. Kada sam videla da iz svog konfekcijskog broja 36, odnosno veličine „S“ polako ulazim u „M“, rekla sam sebi da moram da stanem i povedem računa o ishrani – priča voditeljka i dodaje da se prvo okrenula masaži.

– Krenula sam na ručne masaže, odnosno limfne drenaže koje pomažu da se izbaci višak tešnosti iz organizma. Uz to sam pila i jedan ceđeni limun na litar vode, kao i zeleni čaj. Natalija kaže da je pored toga vodila računa o ishrani.

– Odrekla sam se belog hleba. Za doručak jedem prepečen raženi hleb i kuvana jaja ili čeri paradajz. Za ručak preferiram teleću ili riblju čorbu. Večeru bi trebalo svi da izbacimo, ali meni to ne polazi za rukom. Tako da u to vreme jedem ribu ili neku salatu sa tunjevinom ili grilovanom piletinom. Takođe, biftek salate su odlične – priča Simovićeva.

Voditeljka kaže da nema naviku da jede grickalice, već umesto toga konzumira orašaste plodove.

– Nikada kod kuće nemam čips, grisine ni smoki, ali zato uvek imam lešnik, badem, indijski orah, brusnice i suvo grožđe. Od toga napravim miks koji mi stoji u nekoj činijici i uzimam po šaku dnevno. Zdravo je za creva i želudac, a zasiti me između obroka – završava priču Natalija Simović.

Doručak: Kuvana jaja i prepečen hleb

Ručak: Teleća čorba

Večera: Salata sa grilovanom piletinom ili tunjevinom

TRIK SAVET: Izbegavati ugljene hidrate i slatkiše u velikim količinama, naročito između obroka.